dinsdag 31 maart 2015

Digitaal tussendoortje

Zoiets als een Cup-a-Soup rond vieren om je bloedsuikerspiegel een boostje te geven; ik kan momenteel zien dat het even gaat duren voor er weer een interessante vangst of visssessie te melden is, simpelweg omdat ik mijn agenda voor de neus heb. Voorlopig alleen maar werken wat de klok slaat, inclusief een aanzienlijk deel van de weekenden. En of het nou visweer is of niet. Op zich niet erg, deze winter heeft me diverse prachtige authentieke ervaringen en vangsten opgeleverd, dus dat de aandacht even naar wat anders toe moet is niet zo'n ramp, en zelfs niet als het dan voorjaar wordt. Alhoewel voorjaar... in januari was het een graad of zeven, acht en nu eind maart eigenlijk nog steeds....
Maar succesvol bloggen staat of valt met regelmatig posten, dus maar weer eens even plaatjes kijken, als er verder niets te melden valt. Was eerder seizoen 2009 aan de beurt (artikel over verstoffende enen en nullen), nu zal ik 2010 de revue laten passeren. Dit keer wel in volgorde van seizoensverloop.

En voor de fotografen onder ons; alle beelden zijn zonder enige retouche of saturatie geplaatst, het komt zo uit de camera (wel een dslr). Natuurlijk zijn ook deze beelden nog op te peppen of te verbeteren, maar ik doe dat zakelijk al genoeg, al dat gehang achter zo'n scherm om de zaak te optimaliseren, het is best zo, en anders maar niet.

Tip: door op de beelden te klikken worden ze iets groter.


1 opmerking:

  1. Prachtige platen Hans, je mag van mij al de voorgaande jaren ook een compilatie maken !!

    BeantwoordenVerwijderen